Muncă

Bine ati venit pe website-ul nostru, acum haideti sa vorbim despre KTE. Suntem o societate de transport din Romania profesionista, flexibila si demna de incredere, care activeaza pe teritoriul Europei. Ne concentram pe doua servicii: transport inclusiv cu camionul.

Referitor la transport va putem ajuta pentru FTL, Ambient ca avand temperatura controlata. Clientii nostri se pot baza pe noi, le oferim calitate in schimbul banilor lor si se pot astepta la solutie inovatoare.Cunoasterea pietei europene de transport, aceasta ofera KTE. Ne folosim experienta in toate activitatilor noastre operationale. Am construit o retea cu partenerii nostrii pe termen lung pentru expansiunea si completarea retelei noastre internationale.
Echipa noastra de angajati experimentati si entuziasti lucreaza intr-o societate marcata de simtul valorii, care este ghidata de calitate, eficienta si orientare catre client utilizand linii clare si scurte de comunicare pentru a fi proactiv in relatie cu voi, clientii si partenerii nostri. Suntem alegerea corecta pentru servicii profesioniste si de incredere. KTE este fondata in 2015, este o societate noua constituita de experti in transport.