Despre

Suntem un partener de transport tanar si extrem de dinamic. In ciuda faptului ca am inceput in 2015, lumea de transport nu detine secrete pentru noi.
Specialități noastre sunt Camioane, e-commerce și transportul în Europa condiționată a, cu plecari zilnice de șapte zile pe săptămână.


Munca la KTE

Echipa noastra este compusa din soferi antrenati si disciplinati. Ei se asigura ca transportul Dvs are loc fara probleme. Toti soferii nostri sunt foarte experimentati. Toti angajatii nostril sunt purtatorii valorilor societatii noastre. Sunt implicati, flexibili si motivati.
Cautati un stagiu de practica in domeniul transporturilor?
Stagiile de practica in transporturi sunt cea mai buna modalitate de a crea o legatura intre instruirea scolara si obtinerea unui loc de munca excelent.. La KTE puteti invata de la profesionisti experimentati.Va suna interesant? Contactati-ne acum!


Persoana DVS de contact

Echipa noastra de angajati experimentati si entuziasti lucreaza intr-o societate marcata de simtul valorii, care este ghidata de calitate, eficienta si orientare catre client utilizand linii clare si scurte de comunicare pentru a fi proactiv in relatie cu voi, clientii si partenerii nostrii. Va invit sa ma contactati pentru a discuta posibilitatile noastre pentru situatia Dvs de transport.

  • Facebook iconDoriți să luați legătura cu noi?

Spuneti Hey