Hello

Welcome to KTE

Koeltrans Europe SRL

Muncă

Bine ati venit pe website-ul nostru, acum haideti sa vorbim despre KTE. Suntem o societate de transport din Romania profesionista, flexibila si demna de incredere, care activeaza pe teritoriul Europei. Ne concentram pe doua servicii: transport inclusiv cu camionul.

Referitor la transport va putem ajuta pentru FTL, Ambient ca avand temperatura controlata. Clientii nostri se pot baza pe noi, le oferim calitate in schimbul banilor lor si se pot astepta la solutie inovatoare.Cunoasterea pietei europene de transport, aceasta ofera KTE. Ne folosim experienta in toate activitatilor noastre operationale. Am construit o retea cu partenerii nostrii pe termen lung pentru expansiunea si completarea retelei noastre internationale.
Echipa noastra de angajati experimentati si entuziasti lucreaza intr-o societate marcata de simtul valorii, care este ghidata de calitate, eficienta si orientare catre client utilizand linii clare si scurte de comunicare pentru a fi proactiv in relatie cu voi, clientii si partenerii nostri. Suntem alegerea corecta pentru servicii profesioniste si de incredere. KTE este fondata in 2015, este o societate noua constituita de experti in transport.SUNTEM ALEGEREA CORECTA PENTRU SERVICII PROFESIONISTE SI DE INCREDERE.

SERVICII

Produsele Dvs merita intreaga noastra atentie. Pentru noi calitatea este inainte de toate si cantitatea nu reprezinta o problema. Datorita experientei noastre, suntem la curent cu multi factori care pot influenta transportul si suntem pregatiti pentru acestea.
Facem eforturi in directia perfectiunii si suntem multumiti doar atunci cand produsul nostru este livrat in conditii optime spre satisfactia atat a expeditorului cat si a destinatarului.Suntem alegerea corecta pentru service profesioniste si de incredere

Spuneti Hey!

Servicii de transport imbatabile

Despre

Suntem un partener de transport tanar si extrem de dinamic. In ciuda faptului ca am inceput in 2015, lumea de transport nu detine secrete pentru noi.
Specialități noastre sunt Camioane, e-commerce și transportul în Europa condiționată a, cu plecari zilnice de șapte zile pe săptămână.


Munca la KTE

Echipa noastra este compusa din soferi antrenati si disciplinati. Ei se asigura ca transportul Dvs are loc fara probleme. Toti soferii nostri sunt foarte experimentati. Toti angajatii nostril sunt purtatorii valorilor societatii noastre. Sunt implicati, flexibili si motivati.
Cautati un stagiu de practica in domeniul transporturilor?
Stagiile de practica in transporturi sunt cea mai buna modalitate de a crea o legatura intre instruirea scolara si obtinerea unui loc de munca excelent.. La KTE puteti invata de la profesionisti experimentati.Va suna interesant? Contactati-ne acum!


Persoana DVS de contact

Echipa noastra de angajati experimentati si entuziasti lucreaza intr-o societate marcata de simtul valorii, care este ghidata de calitate, eficienta si orientare catre client utilizand linii clare si scurte de comunicare pentru a fi proactiv in relatie cu voi, clientii si partenerii nostrii. Va invit sa ma contactati pentru a discuta posibilitatile noastre pentru situatia Dvs de transport.

  • Facebook iconDoriți să luați legătura cu noi?

Spuneti Hey

SUNTEM UN PARTENER DE TRANSPORT DINAMIC SI TANAR!

Contacteaza

    Informatii contact

    +40 72 088 0200

    info@kte.ro

    Bulevardul Unirii 72 | 030836 | Bucuresti | Romania